• <tt id="vaqis"><ol id="vaqis"><source id="vaqis"></source></ol></tt>

  • <mark id="vaqis"></mark>

    <tt id="vaqis"></tt>

    <small id="vaqis"><menu id="vaqis"><b id="vaqis"></b></menu></small>
    <blockquote id="vaqis"><sup id="vaqis"><option id="vaqis"></option></sup></blockquote>

    考生在線咨詢

    浙江成考網微信公眾號 浙江成考網微信公眾號
    返回頂部∧
      歡迎訪問浙江成考網! 本網站為民間交流網站,主要為廣大考生提供報考指導服務,網站信息僅供學習交流使用,官方信息以浙江省教育考試院www.zjzs.net為準。
    • 咨詢電話:0571-85223122
    城市:
    成考系統:
    所在位置:浙江成考網 > 復習資料 > 學位英語 > 正文

    2019年浙江成人學位英語英漢互譯專項復習資料(九)

    2019-04-17 15:05:44   來源:浙江成考網    點擊: 學習交流群+ 加入 微信公眾號+ 關注
    作者:王老師
      浙江成考網獨家提供成人學位英語考試復習資料,供各位考生參考。備考資料及試題不斷更新中,請考生密切關注。

      1.Civil rights activists have long argued that one of the principal reasons why Blacks, Hispanics, and other minority groups have difficulty establishing themselves in business is that they lack access to the sizable orders and subcontracts that are generated by large companies.

      答案:人民活動家一直認為黑人和拉丁美人難以在生意上立足的原因是因為他們難以取得大公司的大宗定單和分包合同。

      2.Other experiments revealed slight variations in the size, number, arrangement, and interconnection of the nerve cells, but as far as psychoneuaral correlations were concerned, the obvious similarities of these sensory fields to each other seemed much more remarkable than any of the minute differences.

      答案:其他的實驗揭示神經細胞的大小、數量、排列和連接的細微變化,但就神經關聯而言,這些感覺區域的相似性比那些細微的區別更有意義可言。

      3.Articles in the popular press even criticize the Gross National Production (GNP) because it is not such a complete index of welfare, ignoring, on the one hand, that it was never intended to be, and suggesting, on the other, that with appropriate changes it could be converted into one.

      答案:流行期刊中甚至有文章批評國民生產總值,因為它并不是一個福利目錄,一方面忽視了它從來就沒有這種傾向,另一方面的建議是通過正確的改變它才能被轉化過來。

      4.While a selection of necessary details is involved in both, the officer must remain neutral and clearly try to present a picture of the facts, while the artist usually begins with a preconceived message or attitude which is then transmitted through the use of carefully selected details of action described in words intended to provoke associations and emotional reactions in the reader.

      答案:盡管收集必要的信息對于兩者來說都是需要的,但官員必須以中立和清晰的態度來提供事實的畫面,而藝術家從已設字的信息或者態度開始,并將其過用激發讀者共鳴和情緒反應的詞語描寫的動用細節描述出來。

      5.Even the doctoral degree, long recognized as a required "union card" in the academic world, has come under severe criticism as the pursuit of learning for its own sake and the accumulation of knowledge without immediate application to a professor's classroom duties.

      答案:即使是學術界被長時間認作必須“同盟卡”的博士學位,現在也因為僅僅為了學習本身和知識的累積而學習,卻不把知識應用到教授的教學職責中去而受到了嚴厲的批評。

      6.The Bible does not tell us how the Roman census takers made out, and as regards our more immediate concern, the reliability of present day economic forecasting, there are considerable difference of opinion.

      答案:圣經沒有告訴我們羅馬的數據統計者們怎樣達到我們今天的經濟預測的可靠性的,我們進一步思考的話,其中的意見上有很大的不同。

      7.The result of attrition is that, where the areas of the whole leaves follow a normal distribution, a bimodal distribution is produced, one peak composed mainly of fragmented pieces, the other of the larger remains.

      答案:磨擦的結果是,在葉面上服從正態分布的地方就會產生兩種分布方式,頂點上主要是小塊,其他的地方是小塊,其他的地方是大塊的地方。

      8.There are several steps that can be taken, of which the chief one is to demand of all the organizations that exist with the declared objectives of safeguarding the interests of animals that they should declare clearly where they stand on violence towards people.

      答案:有幾項措施可以采取,其中主要的是要所有宣布以保護動物利益為目標的組織都明確宣布他們對于人類所受到的暴力襲擊表決堅定的立場。

      9.Even the folk knowledge in social systems on which ordinary life is based in earning, spending, organizing, marrying, taking part in political activities, fighting and so on, is not very dissimilar from the more sophisticated images of the social system derived from the social sciences, even though it is built upon the very imperfect samples of personal experience.

      答案:即使社會系統的民間知識中像掙錢,花費,組織,婚嫁,政治活動的參與,以及戰斗等等,都與從社會科學中衍生出來更加精細的社會系統描述相差不多,盡管它是建立在一個不太完善的個人經驗上的模型。

      10.Gutman argues convincingly that the stability of the Black family encouraged the transmission of and so was crucial in sustaining-the Black heritage of folklore, music, and religious expression from one generation to another, a heritage that slaves were continually fashioning out of their African and American experiences.

      答案:加特曼確鑿地說明黑人家庭的穩定鼓勵了黑人文化遺產的傳遞和維護,這些遺產包括從一代傳到另一代的民間傳說,音樂,和宗教表述,這些遺產使非洲和美洲的奴隸們特色顯著。

    成考倒計時

    4

    立刻定制專屬提升方案

    獲取方案 OR 點我咨詢 點我關注 點我加群

    浙江成考網申明:

    (一)由于各方面情況的調整與變化本網提供的考試信息僅供參考,敬請以教育考試院及院校官方公布的正式信息為準。

    (二)本網注明信息來源為其他媒體的稿件均為轉載體,免費轉載出于非商業性學習目的,版權歸原作者所有。如有內容與版權問題等請與本站聯系。聯系方式:郵件429504262@qq.com

    未經授權不得轉載,如需轉載請注明出處。

    轉載請注明:文章轉載自 浙江成考網 [http://www.newgamexz.cn/]
    本文關鍵詞: 浙江成考   成人高考英語   浙江成人高考復習資料  
    本文地址:http://www.newgamexz.cn/show-1764-5985-1.html

    上一篇:2019年浙江成人學位英語英漢互譯專項復習資料(八)
    下一篇:2019年浙江成人學位英語英漢互譯專項復習資料(十)

    浙江成人高考提升便捷服務
    距2020全國成人高考:還剩 4
    【請廣大考生提前備考】