• <tt id="vaqis"><ol id="vaqis"><source id="vaqis"></source></ol></tt>

  • <mark id="vaqis"></mark>

    <tt id="vaqis"></tt>

    <small id="vaqis"><menu id="vaqis"><b id="vaqis"></b></menu></small>
    <blockquote id="vaqis"><sup id="vaqis"><option id="vaqis"></option></sup></blockquote>

    考生在線咨詢

    浙江成考網微信公眾號 浙江成考網微信公眾號
    返回頂部∧
      歡迎訪問浙江成考網! 本網站為民間交流網站,主要為廣大考生提供報考指導服務,網站信息僅供學習交流使用,官方信息以浙江省教育考試院www.zjzs.net為準。
    • 咨詢電話:0571-85223122
    城市:
    成考系統:
    所在位置:浙江成考網 > 試題題庫 > 高起專 > 正文

    2019年浙江成人高考高起專英語考試真題預測

    2019-10-21 10:47:55   來源:浙江成考網    點擊: 學習交流群+ 加入 微信公眾號+ 關注
    作者:趙老師

      2019年浙江成人高等學校招生全國統一考試高起專試題英語預測

      考生可以關注【浙江成考微信公眾號】回復資料即可獲得成考最全通關寶典。

      第Ⅰ卷(選擇題, 共105分)

      一、語音知識(共5題;每題1.5分,共7.5分。)

      在下列每組單詞中,有一個單詞的劃線部分與其他單詞的劃線部分的讀音不同。找出這個詞。

      1. A. heat B. break C. break D. peace

      2. A. father B. thief C. neither D. thus

      3. A. bear B. wear C. pear D. hear

      4. A. use B. excuse C. button D. music

      5. A. alow B. power C. brown D. below

      二、詞匯與語法知識(共1.5小題;每題1.5分, 共22.5分)

      從每小題的四個選擇項中,選出最佳的一項。

      6. —Was the gentleman’s name David?

      —No. I don’t think so, but go on, please.

      A. many thanks B. I’d like to

      C. not at all D. never mind

      7. Our manager is not in right now. Can I a message ?

      A. leave B. take

      C. give D. write

      8. George ought to have arrived this time.

      A. during B. on

      C. in D. by

      9. Once Johnny starts painting a picture, he won’t stop until it .

      A. had been finished B. was finished

      C. is finished D. will be finished

      10. The girl is waiting for her aunt on side of the road.

      A. other B. the other

      C. another D. one other

      11. I never seem to have any time with my parents.

      A. to spend B. spent

      C. having spent D. spend

      12. —The story is too hard to understand.

      —Yes , it’s short and there aren’t many new words in it.

      A. since B. because

      C. if D. though

      13. — will John get to the company?

      —In three hours.

      A. How soon B. How long

      C. How often D. How fast

      14. They all looked so happy. They have succeeded after so many failures.

      A. must B. would

      C. should D. could

      15. I came across this old book while I my room.

      A. clean B. will clean

      C. have cleaned D. was cleaned

      16. Tom is than George, but John is the of the three.

      A. tallest; taller B. taller; tallest

      C. tall; taller D. taller; tall

      17. The teacher asked all the students in the class to keep their eyes for a minute.

      A. close B. closed

      C. to close D. closing

      18. In the last five years the city out rapidly in all directions.

      A. has spread B. has been spread

      C. was spread D. spread

      19. I think Vic feels surprised by the fact I’m smarter than he is.

      A. why B.which

      C. when D.that

      20· A good teacher must be too strict too weak.

      A. either; or B.neither; nor

      C. not only; but also D.both; and

      三、完形填空(共15小題;每題2分, 共30分。)

      通讀下面的短文,掌握其大意。然后,從每小題的四個選擇項中選出可填人相應空白處的最佳選項。

      In the past, I always thought that being a teacher was an easy job.But I changed my 21 when I became a part-time teacher.About four years ago, Richard asked me 22 , I could help teach his Students how to make a website about themselves.

      I 23 because computer is what I do well and I didn't think teaching computer would be that 24 .

      But when I taught Richard's class, some of the students 25 with their friends while I was explaining how to do something. At first I just got angry with them, 26 Richard taught me to think why they were doing this. He said that if he was 27 a lesson and the students were not listening, then he was angry with 28 for not making the lesson clear or interesting for them.It old him that I didn't 29 his idea.He then asked me if I had ever 30 the same thing. That made me stop.Of course I had!

      If any Of my past teachers are 31 this, I want to say sorry if I sometimes played around in the class 32 you were teaching. I didn't think how that would make you feel. I promise I will do my best to be a good 33 in the future. Please help us when we don't understand and most 34 don't be quick to be angry when we fail. 35 of us are perfect but with your help we can be successful.

      21.A.plan B.decision C.choice D.mind

      22·A.where B.why C.whether D.when

      23·A.agreed B.failed C.obeyed D.admitted

      24·A.dangerous B.wise C.interesting D.hard

      25·A.performed B.worked C.chatted D.travelled

      26·A.or B.but C.for D.and

      27·A.taking B.teaching C.learning D.preparing

      28.A.itself B.me C.them D.himself

      29·A.exchange B.like C.know D.receive

      30·A.accepted B.said C.done D.thought

      31.A.reading B.meaning C.writing D.saying

      32.A.when B.until C.after D.since

      33.A.worker B.student C.businessman D.engineer

      34.A.seriously B.probably C.surprisingly D.importantly

      35.A.None B.Any C.Most D.All

      四、閱讀理解(共15小題;每題3分, 共45分。)

      閱讀下列短文,然后根據短文的內容從每小題的四個選擇項中選出最佳的一項。

      A

      When I was at school, our teacher told the class “You are what eat.” My friends and I would laugh and call each other “hamburger”(漢堡)and “biscuits”. Our teacher was trying to show us the Importance of eating the right food to stay healthy.

      This was 30 years ago when there big movements to make British people healthier. We started to Potatoes had no taste at all. But after a while I started to prefer healthier food because I felt stronger and I didn’t get sick so often.

      So we agree that you become what you eat. Do you know what your friends eat just by looking at them? When you know the effects of different type of food, you can use your knowledge well and eat what you want to become.

      Food has been so important to our health. Everyone has their own advice to give, which they have read about or have been told by older people. However, some of these pieces of advice seem to disagree with each other. For example some say “Eating chocolate maker you fat,” while other say “Chocolate contains the important minerals(礦物質)like iron and magnesium(鎂).” In fact, what we need to find out is what type of chocolate to eat and how much of it to eat.

      36.What did the teacher mean by “You are what you eat” in Paragraph 1?

      A.It’s fun to be called hamburger or biscuits.

      B.Your life looks like what you eat.

      C.It's important to eat what you like.

      D.Your health depends on what you eat.

      37.Which of the following does author probably like now?

      A.Boiled potatoes. B.Fired chicken.

      C.French fries. D.whole milk.

      38.What is the author's opinion advice?

      A.Refuse it if you don't like it.

      B.Pass it to your friends.

      C.Accept it if you have read about it.

      D.Consider it when making your decision.

      B

      Nancy wanted make good use of her spare time. So she decided to work for the underdog.Fer the past several years, she has been putting her experience and energy to help disadvantaged(條件差的)high school student.

      Nancy knew that her knowledge would be best shared in a one-to-one situation. She found her perfect match in Operation Jump Start(OJS).

      OJS was founded in 1994 in Long Beach, California, with the goal of helping students reach for higher education. It pairs students with experienced volunteers(志愿者), and provides them with workshops on writing, leadership development, and guided tours of various colleges.

      Since its start, OJS has helped 80 students graduate from high school, with 95 percent moving on to higher education.

      Nancy and the girl, Yanira, spent most of their time on school work. Together the two often went to museums, zoo, the movies, and concerts; they even sang in the school holidays how together!

      "I know I’m not like any one else in Yanira's life, ” Nancy says, "It's been great to get to know her and to watch her change, grow, and learn.

      Much to Nancy’s excitement, Yanira plans to attend John Jay College New York City, where Nancy’s father taught for his whole life. “These her dream, and if she gets accepted l hope to travel to New York with her and show her around, ” Nancy says.

      39.The word“underdog" in Paragraph 1 probably refers to .

      A.smart high school students。

      B.dogs that are not liked by their owners

      C.students who need help to succeed

      D.poor company workers

      40.What is Operation Jump Start(OJS)in the test?

      A.It's a company providing jobs for people like Nancy.

      B.It's program training volunteers.

      C.It's a school teaching leadership skills.

      D.It's an organization helping high school students.

      41.Who is Yanira in the story?

      A.A volunteer OJS supported. B.A student Nancy helped

      C.A teacher from John Jay College. D.A relative of Nancy's

      42.According to the text, Nancy feels great to see Yanira .

      A.make progress B.travel to New York

      C.go to college D.sing in the holiday show

      C

      A world like no other—perhaps this the best way to describe the world of the rainforest. No Rainforest the same—yet most rainforests can found in the small land area 22.5 degrees north and 22.5 degrees south of the Equator(赤道). You can find rainforests in South America and Indonesia. Other rainforests exist further from the Equator, in Thailand and Sri Lanka.

      Rainforests have a great role play in supporting the world. They are home to a rich variety of plants, Birds and animals. Can you believe that 480 varieties of trees may be found in jus t one hectare(公頃)of

      rainforest? These forests have around 50% of all the plants, birds and animals on Earth.

      Rainforests have their own perfect way for living.The tall trees make a huge umbrella of branches and leaves which protect themselves, smaller plants, and the forest animals from heavy rain, dry heat from the sun and strong wind. Rainforest trees grow in such a way that their leaves and branches, although close together, never actually touch those of another trees. Scientists think this is a way to prevent the spread of any tree diseases and make life more difficult leaf-eating insects(昆蟲). To live in the forest, animals must climb, jump, or fly across the branches and trees.The ground floor of the forest is not all leaves and bushes, like in films, but actually fairly clear.It is where leaves become food for the trees and other forest life.

      Rainforests around the world are disappearing at a high speed. A few thousand Years ago, rainforests covered as much as 12% of the land surface on Earth, but today this has fallen less than 5.3%. We hope that the world governments work together with scientists to use their power and knowledge to keep the rainforests for our existence.

      43.According to the test, we can find rainforests in .

      A.Britain B.Thailand

      C.Canada D.U.S.A

      44.Why are rainforests important to the world?

      A.They can provide food for different kinds of insects.

      B.They can lower the temperature around the Equator.

      C.They are home to various kinds of plants and animals.

      D.They produce the best wood house building.

      45.What can be seen in a rainforest according to the text?

      A.Leaves and branches of a tree never actually touch those of the other trees.

      B.Tree diseases make life more difficult for leaf-eating insects.

      C.Tall trees protect themselves from forest animals with their branches.

      D.The ground floor is all covered leaves and branches.

      46.How much of the land surface on Earth is covered by rainforests?

      A.More than 50% B.Nearly 12%

      C.Less than 5.3% D.Around 22.5%

      D

      

    浙江成人高考

     

      47. How many people on average would marry the same person again?

      A.42% B.48%

      C.68% D.20%

      48.In which country are respondents over 45 more likely to feel happily matched than younger people?

      A.The U.S. B.France

      C.India D.Canada

      49.In which country do people get married younger than in most other countries?

      A.The Philippines. B.Germany

      C.Italy D.China.

      50.Which country has the lowest percentage of happy couples?

      A.Australia. B.Malaysia.

      C.Spain. D.The Netherlands.

      第Ⅱ卷{非選擇題,共45分)

      五、補全對話(共5句;每句滿分為3分,共15分。)

      根鋸中文提示,把對話中缺少的內容寫在線上。這些句子必須符合英語表達習慣。打句號的地

      方,用陳述句;打問號的地方,用疑問句。

      提示;Bill到商店買L號的黃襯衫,得知該顏色襯衫已售完,想看看藍的·售貨員說藍色今年很

      流行,他試穿后決定買下。

      (Bill=B; Shopping Assistant=A)

      A:Can I help you, sir?

      B:Yes. I’m looking for a yellow shirt.

      A: 51 ?

      B:Size L.

      A:Sorry. The yellow ones of your size 52 .

      B:It’s a pity. Do you have that size blue then?

      A:Yes. Blue 53 this year.

      B:Well. 54 ?

      A:Sure. Look! It fits you well.

      B:Yes, it dose 55 ?

      A:150 yuan.

      B:OK. I’ll take it.

      六、書面表達(滿分30分)

      假設你是李華,你的筆友Tom想知道中國學生怎樣過暑假。你寫信告知你的暑期計劃并詢向地

      的安排。你的計劃是:

      1.與父母外出旅行;

      2.看車展;

      3.讀一本英文小說(novel)。

      注意:詞數應為100左右

      June 1st

      Dear Tom,

      Looking forward to your reply.

      Yours,

      Li Hua

      參考答案

      一、語音知識(共5小題;每題1.5分,共7.5分)

      1.C 2.B 3.D 4.C 5.D

      二、詞匯與語法知識(共15小題;每1.5分。共22.5分)

      6.D 7.B 8.D 9.C 10.B 11.A 12.D 13.A 14.A 15.D

      16.B 17.B 18.A 19.D 20.B

      三、完形填空(共15小題;每2分,共30分。)

      21.D 22.C 23.A 24.D 25.C 26.B 27.B 28.D 29.D 30.D

      31.A 32.A 33.B 34.D 35.A

      四、閱讀理解(共15小題;每3分,共45分。)

      36.D 37.A 38.D 39.C 40.D 41.B 42.A 43.B 44.C 45.A

      46.C 47.C 48.A 49.A 50.B

      五、補全對話(共5句;每句滿分為3分,共15分。)

      51.What’s your size

      52.Have sold out

      53.popular

      54.Can I try it on

      55.How much is it

      六、書面表達(滿分30分)

      One possible version:

      June 1st

      Dear Tom,

      Glad to have received your letter, in which you ask me about my plan for the coming summer vacation. Now let me tell you in details.

      At first, I will on a five-day travel to Beijing with my parents. We will visit the Great Wall, Tiananmen Square, the Forbidden City and other famous places there. After that, I will attend a motor show with my best friend Wang Ming, who is a big fan for roadster. Besides, I’m going on read an English novel which by Jane Austin. How about you? What’s your plan for summer vacation?

      Looking forward to your reply.

      Yours,

      Li Hua

    成考倒計時

    104

    立刻定制專屬提升方案

    獲取方案 OR 點我咨詢 點我關注 點我加群

    注:詳細內容及信息以浙江省教育招生考試院為準

    未經授權不得轉載,如需轉載請注明出處。

    轉載請注明:文章轉載自 浙江成考網 [http://www.newgamexz.cn/]
    本文關鍵詞: 浙江成人高考  
    本文地址:http://www.newgamexz.cn/show-412-6873-1.html

    上一篇:2015年浙江成考高起點英語考試真題(非選擇題)
    下一篇:2020年浙江成人高考高起?!队⒄Z》模擬題及答案(1)

    浙江成人高考提升便捷服務
    距2020全國成人高考:還剩 104
    【請廣大考生提前備考】
    加入浙江成考公眾號
    浙江成考網
    微信公眾號
    (掃一掃加入)
    加入浙江成考交流群

    掃一掃加入微信交流群

    與考生自由互動、并且能直接與資深老師進行交流、解答。