• <tt id="vaqis"><ol id="vaqis"><source id="vaqis"></source></ol></tt>

  • <mark id="vaqis"></mark>

    <tt id="vaqis"></tt>

    <small id="vaqis"><menu id="vaqis"><b id="vaqis"></b></menu></small>
    <blockquote id="vaqis"><sup id="vaqis"><option id="vaqis"></option></sup></blockquote>

    考生在線咨詢

    浙江成考網微信公眾號 浙江成考網微信公眾號
    返回頂部∧
      歡迎訪問浙江成考網! 本網站為民間交流網站,主要為廣大考生提供報考指導服務,網站信息僅供學習交流使用,官方信息以浙江省教育考試院www.zjzs.net為準。
    • 咨詢電話:0571-85223122
    城市:
    成考系統:
    所在位置:浙江成考網 > 試題題庫 > 高起專 > 正文

    2020年浙江成人高考高起?!队⒄Z》模擬題及答案(3)

    2020-04-13 14:43:14   來源:浙江成考網    點擊: 學習交流群+ 加入 微信公眾號+ 關注
    作者:趙老師
      【導讀】2020年浙江成人高考預報名已經開始,你是已經開始復習了呢?還是打算裸考?下跟著浙江成考網一起來看看浙江成考英語模擬試題及答案。欲知更多浙江成考報名資訊和復習資料,敬請關注“浙江成考網”和“浙江成考網”微信公眾號。

      一、語音知識(共5小題;每題1.5分,共7.5分。)

      在下列每組單詞中,有一個單詞的劃線部分與其它單詞的劃線部分的讀音不同。找出這個詞,并把它前面的大寫字母填入左邊括號里。

      ( )1.A. group B. about C. found D. without

      ( )2.A. result B. decorate C. suggest D. impress

      ( )3.A. water B. what C. chalk D. almost

      ( )4.A. jacket B. radio C. change D. hate

      ( )5.A. then B. invent C. ever D. eve

      二、詞匯與語法知識(共25小題;每題1.5分,共37.5分。)

      從每小題的四個選擇項中,選出最佳的一項,并把它前面的大寫字母填入左邊的括號里。

      ( )6. A computer _______ think for itself; it must be told what to do.

      A. can’t B. couldn’t C. may not D. might not

      ( )7. Don’t smoke in the meeting-room, ________?

      A. do you B. will you C. can you D. could you

      ( )8. —Have you moved into the new house?

      —Not yet. The rooms ________.

      A. are being painted B. are painting C. are painted D. are being painting

      ( )9. Alexander Graham Bell invented ________ telephone in 1876.

      A. \ B. a C. the D. one

      ( )10. We ________ each other the best of luck in the examination.

      A. hoped B. wanted C. expected D. wished

      ( )11. ______! There’s a train coming.

      A. Look out B. Look around C. Look forward D. Look on

      ( )12.—Will somebody go and get Dr. White?

      —He’s already been _______.

      A. asked for B. sent for C. called for D. looked for

      ( )13._______ he was old and sick did the enemy set him free.

      A. Until B. Not until C. Unless D. When

      ( )14.—We haven’t heard from Jane for a long time.

      —What do you suppose ________ to her?

      A. was happening B. to happen C. has happened D. having happened

      ( )15. These players lost the game. They were ______ players.

      A. losing B. lost C. lose D. being lost

      ( )16. Mrs. Smith warned her daughter ________ after drinking.

      A. never to drive B. to never drive C. never driving D. never drive

      ( )17.—Do you know Jim quarreled with his brother?

      —I don’t know, ________.

      A. nor don’t I care B. nor do I care

      C. I don’t care neither D. I don’t care also

      ( )18.—How did you find your visit to the museum?

      —I thoroughly enjoyed it. It was _______ than I expected.

      A. far more interesting B. even much interesting

      C. so more interesting D. a lot much interesting

      ( )19. We couldn’t eat in a restaurant because _______ of us had ______ money on us.

      A. all; no B. any; no C. none; any D. no one; any

      ( )20. On Saturday afternoon, Mrs. Green went to the market, ______ some bananas and visited her cousin.

      A. bought B. buying C. to buy D. buy

      ( )21. These oranges taste ________.

      A. good B. well C. to be good D. to be well

      ( )22. The students ________ busily when Miss Brown went to get a book she _______ in the office.

      A. had written; left B. were writing; has left

      C. had written; had left D. were writing; had left

      ( )23. When and where to build the new factory _______ yet.

      A. is not decided B. are not decided

      C. has not decided D. have not decided

      ( )24. The secretary worked late into the night, ______ a long speech for the president.

      A. to prepare B. preparing C. prepared D. was preparing

      ( )25._______ any frogs when winter comes.

      A. You hardly can find B. Hardly you can find

      C. You can find hardly D. Hardly can you find

      ( )26.—The light in the office is still on.

      —Oh, I forgot ________.

      A. turning it off B. turn it off

      C. to turn it off D. having turned it off

      ( )27. The hero of the story is an artist in his ________.

      A. thirtieth B. thirty C. thirty’s D. thirties

      ( )28. No one can be sure ________ in a million years.

      A. what man will look like B. what will man look like

      C. man will look like what D. what look will man like

      ( )29. Without electricity human life _______ quite different today.

      A. is B. will be C. would have been D. would be

      ( )30. John was made _______ the truck for a week as a punishment.

      A. to wash B. washing C. wash D. to be washing

      參考答案

      一、語音知識

      1.A 2.A 3.B 4.A 5.D

      二、詞匯與語法知識

      6.A 7.B 8.A 9.C 10.D 11.A 12.B 13.B 14.C 15.A 16.A 17.B 18.A 19.C

      20.A 21.A 22.D 23.A 24.B 25.D 26.C

      27.D 28.A 29.D 30.A

      如果你基礎差,意志力不高,覺得個人復習比較吃力,如果你想高效復習,盡早取證,就選擇浙江成人高考考情輔導精講班吧!點擊進入>>浙江成考報名入口,點擊查看【浙江成考考前輔導班

      以上是關于2020年浙江成人高考高起?!队⒄Z》模擬題及答案(3)的相關內容,考生如果想獲取更多關于成人高考學歷的相關資訊,如2020年浙江省成人高考網報方式、考試時間、報考條件、備考知識、相關新聞等,敬請關注浙江成考網及我們的微信公眾號“浙江成考網”。如果您還對報考條件或者其他問題存有疑問的話,可以聯系我們的在線咨詢老師。

      未經授權不得轉載,如需轉載請注明出處。

    成考倒計時

    104

    立刻定制專屬提升方案

    獲取方案 OR 點我咨詢 點我關注 點我加群

    注:詳細內容及信息以浙江省教育招生考試院為準

    未經授權不得轉載,如需轉載請注明出處。

    轉載請注明:文章轉載自 浙江成考網 [http://www.newgamexz.cn/]
    本文關鍵詞: 浙江成人高考高起?!队⒄Z》  
    本文地址:http://www.newgamexz.cn/show-412-7454-1.html

    上一篇:2020年浙江成考高起專英語模擬試題及答案(2)
    下一篇:2020年浙江成人高考高起?!墩Z文》古詩詞特訓(1)

    浙江成人高考提升便捷服務
    距2020全國成人高考:還剩 104
    【請廣大考生提前備考】
    加入浙江成考公眾號
    浙江成考網
    微信公眾號
    (掃一掃加入)
    加入浙江成考交流群

    掃一掃加入微信交流群

    與考生自由互動、并且能直接與資深老師進行交流、解答。