• <tt id="vaqis"><ol id="vaqis"><source id="vaqis"></source></ol></tt>

  • <mark id="vaqis"></mark>

    <tt id="vaqis"></tt>

    <small id="vaqis"><menu id="vaqis"><b id="vaqis"></b></menu></small>
    <blockquote id="vaqis"><sup id="vaqis"><option id="vaqis"></option></sup></blockquote>

    考生在線咨詢

    浙江成考網微信公眾號 浙江成考網微信公眾號
    返回頂部∧
      歡迎訪問浙江成考網! 本網站為民間交流網站,主要為廣大考生提供報考指導服務,網站信息僅供學習交流使用,官方信息以浙江省教育考試院www.zjzs.net為準。
    • 咨詢電話:0571-85223122
    城市:
    成考系統:
    所在位置:浙江成考網 > 試題題庫 > 專起本 > 正文

    2016年浙江成考專升本英語考試真題及參考答案

    2019-05-23 14:32:11   來源:浙江成考網    點擊: 學習交流群+ 加入 微信公眾號+ 關注
    作者:余老師

      以下試題是浙江成考網為各位成考考生準備的2016年浙江成考專升本英語考試真題,祝愿各位考生可以在接下來的考試中超常發揮,逢考必過。

      I . Phonetics(5 points)
     

      Directions:In each of the following groups of words, there are four underlined letters or letter combinations marked A, B, C D. Compare the underlined parts identify the one that is different from the others in pronunciation.Mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.
     

      1. A.vital

      B. silent

      C. collide

      D. Fierce
     

      答案:D
     

      2. A.taught

      B. caught

      C. laugh

      D. Fault
     

      答案:C
     

      3. A.reception

      B. receipt

      C. capture

      D. Concept
     

      答案:B
     

      4. A. boom

      B. goose

      C. flood

      D. Gloom
     

      答案:C
     

      5. A. finger

      B. singer

      C. hanger

      D. Ringer
     

      答案:A
     

     ?、? Vocabulary Structure(15 points)
     

      Directions.. There are 15 incomplete sentences in this
     

      section. For each sentence there are four choices marked A, B, C D. Choose one answer that best completes the sentence blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.
     

      6. As a child I used to wash my parents' car to earn some__ money.
     

      A. paper

      B. easy

      C. private

      D. Pocket
     

      答案:D
     

      7. After the busy day I've had, I need a __ drink.
     

      A. heavy

      B. sharp

      C. Strong

      D. Powerful
     

      答案:C
     

      8. If you__ stayed at home, this would never have
     

      happened.

      A. Have

      B. Had

      C. will have

      D. would have
     

      答案:B
     

      9. --How much did this set of furniture cost?

      --I forgot __
     

      A. how much it costs

      B. how much did it cost

      C. how much it cost

      D. how much does it cost
     

      答案:C
     

      10. We had a long way to go so we decided to __

      early.
     

      A. set on

      B. put on

      C. set off

      D. put off
     

      答案:C
     

      11. __ it is not his responsibility to do that,he said he would help.
     

      A. Although

      B. As

      C. Since

      D. Unless
     

      答案:A
     

      12. One of the strongest hurricanes __ was the Florida Keys Storm of 1935, during which 500 people were killed.
     

      A. to record

      B. recorded

      C. recording

      D. being recorded
     

      答案:B
     

      13. Ms. Jolie is beautiful very talented, in control of her own career.
     

      A. basically

      B. remarkably

      C. perfectly

      D. Actively
     

      答案:B
     

      14. When John left the office, Amy __ at her desk.
     

      A. is still working

      B. has still worked

      C. had still working

      D. was still working
     

      答案:D
     

      15. You should learn through failures. Why don't you __ your plan or try a new approach?
     

      A. adjust

      B. repeat

      C. accept

      D. Refuse
     

      答案:A
     

      16. The carpet has so many stains on it that it needs
     

      A. replace

      B. to replace

      C. being replaced

      D. to be replaced
     

      答案:D
     

      17. I sent him the package yesterday. He __ it by now.
     

      A. might have received

      B. received

      C. will receive

      D. Receives
     

      答案:A
     

      18. Is this the factory __ you visited the other day?
     

      A. what

      B. where

      C. That

      D. When
     

      答案:C
     

      19. To make the fish__ nice, she put in some sugar wine vinegar.
     

      A. taste

      B. to taste

      C. tasted

      D. Tasting
     

      答案:A
     

      20. My daughter runs faster than__ in her class. She runs the fastest.
     

      A. a boy

      B. any boy

      C. some boys

      D. most boys
     

      答案:B
     

     ?、? Cloze(30 points)
     

      Directions:For each blank in the following passage, there are four choices marked A,B,C D. Choose the one tha is most suitable mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.
     

      Insomnia, or "poor sleep", can have bad effects on a person's health general well-being. It can 21on both our physical mental health can lead to other health22
     

      Insomnia can be traced to many different reasons,but what is 23 to ninny sufferers is their inability to relax fully "switch the mind 24Constant thoughts,25 around around in the mind, moving from one 26 to the next, prevent stillness peace 27 a sufferer extremely tired.
     

      In order to treat insomnia 28, it is first
     

      necessary to allow a sufferer to re-experience 29 real
     

      relaxation feel like.It’s almost as though they've forgotten how to relax. Once this has been 30 by the brain, then fast effective 31 can be made to reeducate the unconscious towards allowing the person to relax 32 to allow a natural state of sleep
     

      to33
     

      Hypnotherapy(催眠療法) is one of the fastest and
     

      most effective ways of 34 this goal for long-lasting results.
     

      Sleeping pills, if used at all, should only be a short-term35as their effect is soon reduced their side effects can be deep far-reaching.
     

      21. A. harm

      B. affect

      C. change

      D. Impact
     

      答案:D
     

      22. A. demands

      B. concerns

      C. Reasons

      D. Questions
     

      答案:B
     

      23. A. interesting

      B. same

      C. common

      D. Alike
     

      答案:C
     

      24. A. on

      B. off

      C. up

      D. Down
     

      答案:B
     

      25. A.getting

      B.taking

      C.going

      D.pulling
     

      答案:D
     

      26. A. image

      B. dream

      C. concept

      D. Thought
     

      答案:D
     

      27.A.cause

      B.1eave

      C.disturb

      D.1ead
     

      答案:B
     

      28.A carefully

      B easily

      C.effectively

      D.Finally
     

      答案:C
     

      29.A if

      B.how

      C.where

      D.What
     

      答案:D
     

      30.A remembered

      B pulled

      C.changed

      D.Printed
     

      答案:A
     

      31.A.scales

      B.steps

      C.methods

      D.techniques
     

      答案:B
     

      32.A fully

      B recently

      C.silently

      D.Actively
     

      答案:A
     

      33.A.appear

      B.show

      C.occur

      D.Realize
     

      答案:C
     

      34.A.achieving

      B.targeting

      C keeping

      D.Aiming
     

      答案:A
     

      35.A.0bject

      B.system

      C.result

      D.Strategy
     

      答案:D
     

     ?、?Reading Comprehension(60 points)
     

      Directions:There are five reading passages in this part.Each passage is followed by four questions.For each question there are four suggested answers marked A,B,C I Choose the best answer blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.
     

      Passage One
     

      Alexia Sloane,a l0一year-old girl,lost her sight when she was two following a brain disease But despite her disability she has excelled at languages is already fluent in English,French,Spanish Chinese。is learning German.
     

      Now she has experienced her dream job of working
     

      as an interpreter after East of EnglMEP(歐盟議員)
     

      Robert Sturdy invited her to the parliament building in Brussels,thus becoming the youngest interpreter to work at the European Parliament.
     

      “She was given a special permit to get into the
     

      buildin9,where there is usually a minimum age requirement of l4.sat in a booth listening and
     

      interpretin9,”said her mother,Isabelle.“The other
     

      interpreters were amazed at how well she did as the
     

      debate was quite complicated many of the words
     

      were rather technical.”
     

      Alexia has been tri-lingual since birth as her
     

      mother,a teacher,is half French half Spanish,while her father,Richard,is English.She started talking communicating in all three languages before she lost her sight but adapted quickly to her blindness.By the age of four,she was reading writing in Braille(盲文).When she was six。Alexia began to learn Chinese.The girl is now learning German at school in Cambridge.
     

      Alexia has been longing to be an interpreter since
     

      she was six she chose to go to the European Parliament as her prize when she won a young achiever
     

      of the year award.She asked if she could shadow interpreters Mr.Sturdy agreed to take her along as his
    guest.

      Alexia worked with the head of interpreting had
     

      a real taste of lire in parliament.“It was fantastic lm absolutely determined now to become an interpreter,she said
     

      36.What does the passage tell about Alexia Sloane?
     

      A.She is very proud of her parents.

      B She has learned five foreign languages.

      C.She is a quick learner of languages.

      D. She has difficulties with language learning.
     

      答案:C
     

      37. Why did Alexia need special permission to enter the

      parliament building?
     

      A. She was not in a state of good health.

      B. She could not afford the admission fees.

      C. She did not meet the age requirement.

      D. She did not have an adult to accompany her.
     

      答案:C
     

      38. What did Alexia want to do after she got the award?
     

      A. To travel to other European countries.

      B. To visit the European Parliament.

      C. To apply for a position in the government.

      D. To study German at Cambridge University.
     

      答案:B
     

      39. The tone of the passage can be best described

      as
     

      A. Critical

      B. admiring

      C. Understanding

      D. Doubtful
     

      答案:B
     

      Passage Two
     

      Generations of Americans have been brought up to
     

      believe that a good breakfast is essential to one's life. Eating breakfast at the start of the day, we have been
     

      told,told again, is as necessary as putting gasoline in the family car before starting a trip. But for many people, the thought of food as the first thing in the morning is never a pleasure So despite all the efforts,they still take no breakfast.
     

      Between 1977 1983, the latest year for which figures could be obtained, the number of people who didn't have breakfast increased by 33%from 8.8 million to 11.7 million--according to the Chicago-based Market Research Corporation of America. For those who dislike eating breakfast, however, there is some good news.
     

      Several studies in the last few years have shown
     

      that,for adults especially, there may be nothing wrong with omitting breakfast. "Going without breakfast does
     

      not affect work,"said Arnold E.Bender, former professor of nutrition at Queen Elizabeth College in London, "nor does giving people breakfast improve work. " Scientific evidence linking breakfast to better health or better work is surprisingly inadequate(不充分) ,most of the recent work involves children, not adults. "The literature," says one researcher, Dr. Earnest Polite at the University of Texas, "is poor."
     

      40. Which of these is mentioned in the second paragraph?
     

      A. The number of the people who skip breakfast has

      increased.

      B. Many people fill their cars with gasoline in the

      morning.

      C.8.8 million people got involved in a study on

      eating habits.

      D. A company carried out a research in 1983.
     

      答案:A
     

      41. Which is closest in meaning to the underlined part?
     

      A. Having breakfast does not improve work, either.

      B. Giving people breakfast improves work.

      C. Going without breakfast can improve work, too.

      D. Having breakfast does improve work.
     

      答案:A
     

      42. What does the word "literature" in the last sentence

      refer to?
     

      A. Modem American literature.

      B. Any printed materials.

      C. Written works on a subject.

      D. Stories, poems plays.
     

      答案:C
     

      43. Which of the following statements best summarizes the writer's conclusion about the function of breakfast?
     

      A. Omitting breakfast helps improve work.

      B. Eating breakfast is absolutely necessary.

      C. Scientists have produced sufficient evidence in support of breakfast.

      D. There isn't strong evidence to prove that breakfast

      is a must.
     

      答案:D
     

      Passage Three
     

      When you stretch out in the sun you can do one
     

      of the three things: you can use no sun tan oil, an
     

      ordinary sun tan oil; or Bergasol.
     

      If you don't use any sun tan oil when you're in
     

      the sun, you will burn surprisingly quickly. If you use
     

      an ordinary sun tan oil, you will protect your skin to a lesser or greater degree.How much protection depends on the "protection-factor number" on the bottle. Some oils block out so many of the sun's rays you can stay in the sun all day without burning but you won't go very brown,either.
     

      Bergasol will protect your skin like an ordinary
     

      sun tan oil. It also has a tan accelerator that speeds up the rate at which the sun activates the skin cells that produce melanin(黑色素). It is melanin that gives the skin its brown colour. Bergasol enables you to go
     

      brown faster,am as the days pass the difference will become more obvious.Unfortunately, this special formulation isn't Cheap to prepare.So Bergasol is rather more expensive than ordinary sun tan oil. However, the price looks more attractive as you do.
     

      Bergasoi
     

      It makes you go brown faster
     

      Protection Many people imagine that "cover-up" means you don't get a tan. Nothing to show for your holiday.
     

      Not so. With "cover-up", you can get brown if
     

      you want to. The point of "cover-up" is to protect
     

      your skin from the harmful rays of the sun which,
     

      according to the experts ,make your skin look older.
     

      That's what Solex Cover-up is all about--protection for your skin. It has a Sun Protection Factor 8, which makes it suitable for anyone. Find out how it works for you by consulting the Solex Sun Chart. On sale wherever Solex is. With Solex Cover-up, you can tan as slowly as you like. As gently as you like. with much less
     

      chance of peeling. Your tan will look better. Your
     

      skin will stay young longer.
     

      Solex
     

      Gentle tan.., full protection
     

      44. What can we learn from the second advertisement?
     

      A. It is easy to get a suntan in summer.

      B. Suntan is regarded as a sign of protection.

      C. Sunlight could make one look older.

      D. Everyone wants to get a suntan from holiday.
     

      答案:C
     

      45. Why is Solex suitable for everyone?
     

      A. Its price is more attractive.

      B. It can be used to relieve sunburn.

      C. It can make the skin cells more active.

      D. It has a mild protection factor.
     

      答案:D
     

      46. Compared with Solex, Bergasol__
     

      A. helps one go brown more quickly

      B. better protects one's skin

      C. is more competitive in price

      D. is a better sun tan oil
     

      答案:A
     

      47. What is the most attractive feature of Solex Cover-up?
     

      A. It helps one get a more beautiful tan.

      B. It is often on sale in supermarkets.

      C. It blocks out more sun's rays than other oils.

      D. It helps one tan gradually gently.
     

      答案:D
     

      Passage Four
     

      Ideas about polite behaviour differ from one culture to another.Some societies, such as America and
     

      Australia,for example, are mobile very open. People
     

      here change jobs move house quite often. As a m result, they have a lot of relationships that often last only ma short time, they need to get to know people quickly. So it's normal to have friendly conversations with people that they have just met, you can talk about things that other cultures would regard as
     

      personal.
     

      On the other hand, there are more crowded less
     

      mobile societies where long-term relationships are more important. A Malaysian or Mexican business person, for example,will want to get to know you very well before he or she feels happy to start business. But when you do get to know each other, the relationship becomes much deeper than it would in a mobile society.
     

      To Americans, both Europeans Asians seem cool formal at first. On the other hand, as a passenger from a less mobile society puts it, it's no fun spending several hours next to a stranger who wants to tell you all about his or her life asks you all sorts of
     

      questions that you don't want to answer.
     

      Cross-cultural differences aren't just a problem for travelers, but also for people in daily life. Some societies have " universalist'' cultures. These societies strongly respect rules, they treat every person situation in basically the same way. "Particularist" ( 強調特性的)societies also have rules, but they are less important than the society's unwritten ideas about what is right or wrong for a particular situation or a particular person. So the normal rules are changed to fit the needs of the situation or the importance of the person.
     

      48. What can be learned from Paragraph 1?
     

      A. People from a mobile society dislike talking about

      personal affairs.

      B. Short-term relationships are common in a mobile

      society.

      C. Americans tend to make more friends than people

      from other cultures.

      D. It is difficult for Americans Australians to

      communicate with strangers.
     

      答案:B
     

      49. Who do Malaysians prefer to start business with according to the passage?
     

      A. Those who talk a lot about themselves.

      B. Those who they know well enough.

      C. Those who enjoy talking with strangers.

      D. Those who want to do business with them.
     

      答案:B
     

      50. Which of the following is true about the rules in "particularist" societies?
     

      A. They change to fit different situations.

      B. People respect obey them completely.

      C. They don't exist.

      D. No one obeys them.
     

      答案:A
     

      51. What is the main idea of this passage?
     

      A. Polite behaviour varies with different cultures.

      B. Less mobile societies have fewer rules.

      C. People from mobile societies are more polite.

      D. Cultural differences are important.
     

      答案:A
     

      Passage Five
     

      Claude-Oscar Monet ( 1840 -- 1926 ) was a French
     

      artist a leading member of the Impressionist group of painters. Born in Paris, Monet spent his childhood in Le Havre. There he met a local artist, Eugene Boudin. Who encouraged him to become a landscape painter.
     

      In 1859, Monet went to Paris to study at the
     

      Academie Suisse. Between 1860 1862, Monet served in the army in Algeria ( 阿爾及利亞 ). He returned to Paris where he met most of the major artists of the era. In 1870, Monet married Camille Doncieux. To escape the Franco-Prnssian war,they moved to London Back to
     

      France, they settled at Argenteuil, a boating centre on the Seine (塞納河 ) which drew many other Impressionist painters. Working from nature was a particular symbol of the Impressionist movement, one that Monet valued, reflecting in his paintings the ever-changing impact of light weather conditions.
     

      In 1872,he visited Le Havre where he painted "An Impression,Sunrise". When exhibited in 1874, part of its title was used by a critic to label the whole movement "Impressionism".
     

      Monet's wife died in 1879,he set up home with
     

      Alice Hoschede, the wife of one of his most important
     

      sponsors. During the 1880s, Monet traveled through France painting a variety of landscapes. He gradually
     

      became better known for the last 30 years of his life he was regarded as the greatest of the Impressionists.
     

      From 1890 he began to paint a series (系列 ) of
     

      pictures of one subject, including "Haystacks" "Rouen
     

      Cathedral" "Waterlilies". The latter were painted in the fine garden Monet created at his house at Giverny, where he lived from 1883 on. He painted them over and
     

      over again,most significantly in a series especially for a museum in Paris.
     

      52. Monet was introduced to art
     

      A. by an artist in his childhood

      B. by his father in Le Havre

      C. during his short stay in Algeria

      D. during his visit to Paris
     

      答案:A
     

      53. Which of the following is true according to the

      passage?
     

      A. Impressionism was born in London.

      B. Monet was one of the sponsors of Impression

      C. Argenteuil was the birthplace of many impressionists

      D. Impressionist paintings are mainly based on nature
     

      答案:D
     

      54. What is said about the painting "An Impression,

      Sunrise"?
     

      A. It established Monet's fame as an artist for the

      first time.

      B. It invited a lot of strong criticism from the public.

      C. It was painted by Monet Eugene Boudin.

      D. It was the origin of the name "Impressionism".
     

      答案:D
     

      55. What do we know about Monet's life since 18907
     

      A. He painted only for a museum in Paris.

      B. He devoted himself to traveling overseas.

      C. He was influenced by Alice in his painting style.

      D. He focused on paintings of a particular theme.
     

      答案:D
     

      V. Daffy Conversation(15 points)
     

      Directions:Pick out appropriate expressions from the eight choices below complete the following dialogue by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

      

     

      Lisa:Well, honey, how did you like the opera?

      Henry 56 ?

      Lisa: Of course.

      Henry:To tell the truth, I was bored to death. What a

      ridiculous art form! 57

      Lisa:Hum! 58 ? It was beautiful. you just saw

      one of my favourite operas.

      Henry: 59 ,dear. I know you like opera, but it just

      isn't for me. I'd rather read a novel or watch a movie.

      Lisa=But you don't know how to appreciate opera.60

      Henry=OK,what you're saying may be true.
     

      56題答案:H
     

      57題答案:D
     

      58題答案:G
     

      59題答案:E
     

      60題答案:F
     

     ?、? Writing(25 points)
     

      Directions: For this part, you are supposed to write an essay in English in 100~120 words based on the following information. Remember to write it clearly.
     

      61.你(Li Yuan)是班長,準備周末組織全班同學參觀歷
     

      史博物館(the Museum of History)。
     

      ·周六上午8點全班在校門口集合,乘公共汽車
     

      前往;
     

      ·參觀時,要認真聽講并記錄重要內容;
     

      ·遵守參觀規定,如:館內不得喧嘩、拍照,勿帶食品
     

      飲料入館;
     

      ·下周五之前交一份參觀報告。
     

      答案:略。
     

      想獲取更多關于成人高考學歷的相關資訊,如成人高考報名方式、考試時間、報考條件、備考知識、相關新聞等,敬請關注浙江成考網(www.newgamexz.cn)。如果您還對成考本科學歷或者其他問題存有疑問的話,可以聯系我們的在線咨詢老師

    成考倒計時

    104

    立刻定制專屬提升方案

    獲取方案 OR 點我咨詢 點我關注 點我加群

    注:詳細內容及信息以浙江省教育招生考試院為準

    未經授權不得轉載,如需轉載請注明出處。

    轉載請注明:文章轉載自 浙江成考網 [http://www.newgamexz.cn/]
    本文關鍵詞: 浙江成考   成考專升本英語考試真題  
    本文地址:http://www.newgamexz.cn/show-413-6189-1.html

    上一篇:2016年浙江成考專升本教育理論考試真題及參考答案
    下一篇:2017年浙江成考專升本教育理論考試真題及參考答案

    浙江成人高考提升便捷服務
    距2020全國成人高考:還剩 104
    【請廣大考生提前備考】
    加入浙江成考公眾號
    浙江成考網
    微信公眾號
    (掃一掃加入)
    加入浙江成考交流群

    掃一掃加入微信交流群

    與考生自由互動、并且能直接與資深老師進行交流、解答。